Dynamics Accelerator Program

Vill du ta steget mot att bli IT-konsult?

Vad säger våra tidigare Acceleratorer?

Vad var bäst med programmet?

 • Det är svårt att välja en sak som var bäst med programmet, så jag får säga helheten. Det är ett gyllene tillfälle att få komma till rätta i hur man ska tänka som konsult och få följa med de mer erfarna konsulterna och lära från dem, du får en rivstart i nätverkandet och du får också tiden till att grunda dina kunskaper ordentligt. Sen var vi ett riktigt härligt gäng som började programmet i höstas, så när vi väl har lyckats samla alla från de olika kontoren har det alltid varit mycket skratt och bra diskussioner.

  Josefine

  Associate Business Consultant

 • Det är utmanande, går fort och man får frihet under ansvar. Det är också en väldigt bra väg in om man vill lära sig ERP. Att man själv får möjlighet att välja inriktning, i mitt fall Supply & Chain var också väldigt positivt. Vi har möjlighet att få styra vår egen utveckling, våra chefer är lyhörda ooch väldigt måna om att vi ska få vara i en miljö där vi utvecklas. Dessutom har det också varit fantatiskt kul på våra accelerator-träffar, med studiebesök, teambuilding och utbildningar.

  Anton

  Associate Business Consultant

 • Helt klart de fysiska träffarna – vi som gick programmet utgick från olika kontor - så det var riktigt kul när vi alla samlades. Kurserna i konsultmannaskap är väldigt bra. Då fick man en bra förståelse för konsultyrket och vad man ska tänka på.

  Tim

  Business Consultant

 • Förutom det som mina kollegor nämnt så var det såklart att komma ut till kund – att bara få följa med ut och skugga sin mentor.

  Ludwig

  Business Consultant

Era tips till blivande Acceleratorer?

Varför tycker ni att man ska välja Columbus?

Maria Accelererade till Business Consultant

Intresserad av nästa års Accelerator Program?

Already working at Columbus ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

@columbusglobal.com